پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی
سرخط خبرها

معاون اول قوه قضائیه: اتاق فکر دشمن روی مسائل اقتصادی برنامه‌ریزی می‌کند| هیچ مشکل امنیتی نداریم

  • کد خبر: ۱۷۱۷۵۱
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷
معاون اول قوه قضائیه: اتاق فکر دشمن روی مسائل اقتصادی برنامه‌ریزی می‌کند| هیچ مشکل امنیتی نداریم
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه امروز دغدغه نظام مسائل اقتصادی است، گفت: امروزه نظام تثبیت شده و هیچ مشکل امنیتی نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، همایش امنیت سرمایه‌گذاری با حضور حجت‌الاسلام و‌المسلمین محمد مصدق معاون اول قوه قضائیه، خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، حجت‌الاسلام و‌المسلمین مظفری رئیس دیوان عدالت اداری، بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، الفت معاون اجتماعی و منابع انسانی قوه قضائیه، القاصی رئیس‌کل دادگستری تهران، صالحی دادستان تهران و سایر مسئولان عالی دستگاه قضا برگزار شد.

معاون اول قوه قضائیه در این همایش ضمن تبریک اعیاد پیش روی قربان، غدیر و گرامیداشت روز عرفه، بیان کرد: این همایش سرآغازی برای نظام‌مند کردن موضوع امنیت اقتصادی در کشور است. از مدت‌ها قبل دنبال این بودیم که چگونه قوه قضائیه و فعالان اقتصادی با همکاری می‌توانند از ورود پرونده‌های این حوزه به دستگاه قضایی جلوگیری کنند.

وی بیان کرد: نام‌گذاری و تعیین شعار سال در سنوات اخیر حاکی از این است که امروز دغدغه نظام مسائل اقتصادی است، در حوزه‌های دیگر مشکل نداریم امروزه نظام تثبیت شده و هیچ مشکل امنیتی نداریم.

مصدق با بیان اینکه اتاق فکر دشمن بر روی مسائل اقتصادی متمرکز شده و برنامه ریزی می‌کند، گفت: مقام معظم رهبری به دفعات فرمودند که بر روی اصول مقاومت کنیم و مقاومت به‌معنای قطع ارتباطات با دنیا نیست. طی سال‌های اخیر واژه اقتصاد مقاومتی وارد لغات و فعالیت‌های ما شده است. حاکمیت باید از فعالان اقتصادی دفاع و حمایت کند، جذب سرمایه و حمایت از سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاران باید انجام شود.

معاون اول قوه قضائیه افزود: قوه قضائیه همانطوری که به صورت قاطع و جدی با فساد و مفسد اقتصادی مبارزه می‌کند از اقتصاد و سرمایه‌گذاری سالم حمایت می‌کند و خواهد کرد. قوانین زائدی در خصوص حوزه سرمایه گذاری داریم که باید این موارد مجددا بررسی شود. باید از خرد تمام ذی نفعان و نخبگان دانشگاهی در این مسیر استفاده کنیم و در مسیر تمدن نوین اسلامی حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم پیشرفت کنیم لازم است که به کمک دولت فعالان اقتصادی و دستگاه قضایی وارد حوزه اقتصادی شویم و به فعالان این حوزه کمک کنیم. طی سال‌های گذشته همواره فکر بنده این بود که اگر وزیر اقتصاد و معاونان وی از میان فعالان حوزه اقتصاد انتخاب شوند چه اشکالی دارد؟  

مصدق گفت: فعالان اقتصادی حاضر در این جمع نیازی به مال و اموالی که در قبل کار‌هایی که انجام می‌دهند، ندارند و دغدغه‌هایشان برای نظام و انقلاب است پس باید به آن‌ها کمک و از اقدامات‌شان حمایت شود. طبق گزارشی که به بنده اعلام شد حدود ۳۰ پرونده در حوزه سرمایه‌گذاری و فعالان اقتصادی نیاز به اعمال ماده ۴۷۷ دارد، در جریان این پرونده‌ها نیستم، اما آمادگی داریم موارد را بررسی کنیم. در عین حال که به سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی امان نامه دادیم تا کارشان را انجام دهند، به همان اندازه هم اگر مرتکب جرم شدند، قاطعانه برخورد خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه باید در قوه قضائیه برای حوزه سرمایه گذاری و فعالان اقتصادی اقداماتی را انجام داد، گفت: خودداری از ضبط ماشین آلات در ازای بدهی مالیاتی، ممنوعیت انسداد حساب‌های بانکی یا لغو کارت‌های بازرگانی، از اقداماتی است که دستگاه قضایی اجرای آن را در این حوزه پیگیری می‌کند.

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه ممنوع‌الخروج کردن فعال اقتصادی به صورت بی‌جهت مانند اعدام آن فرد است، تصریح کرد: نباید یک فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم. ضرورت طرح پرونده واحد‌های بدهکار در ستاد رفع تولید، فعال کردن تشکل‌ها و انجمن‌های تخصصی برای سرمایه‌گذاران از دیگر اقداماتی است که دستگاه قضایی اجرای این موارد را مورد بررسی و در دستور کار خود دارد.

مصدق گفت: شعب دادسرا‌های ما باید در حوزه پولی بانکی، اقتصادی و بورس اختصاصی شوند؛ این سه حوزه مرتبط با هم بوده، اما سه حوزه جدای از هم در حال فعالیت هستند. قضات تخصصی برای فعالیت در شعب ویژه با کمک بانک مرکزی در حال آموزش هستند و در ادامه نیز اگر پرونده‌ای مفتوح شد باید به صورت جدی و خارج از نوبت رسیدگی شود.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به نوع مجازات‌ها گفت: مقام معظم رهبری به کرات بر حبس‌زدایی تاکید کرده‌اند. امروز در حوزه سیاست جنایی هر کسی مرتکب جرمی شد برای وی مجازات حبس در نظر گرفته می‌شود و مدت حبس را برای افراد مختلف کم یا زیاد می‌کنیم، این موضوع سیاست جنایی نیست. باید در قوانین جرائم، اصلاحاتی صورت گیرد و مجازات متناسب با جرم در نظر گرفته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->